Dames US spelen met losse heupen

1461354_624079200982332_627970452_n

De dames van US waren er helemaal klaar voor. Na weken lang hard getraind te hebben was het dan zover en konden ze dan eindelijk helemaal losbreken op het ‘Arcangel, Galante “el emperador”, Los de la NAZZA “Musicologo & Menes” & Gruppo Extra; Puerto Rican Reggaeton Party!!

Tien US dames in een leeftijdscategorie van 19 – 40+ bevonden zich op vrijdag avond/nacht in The Sand in Amsterdam. Vooraf was bekend dat HÈT idool van deze dames niet kwam, maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal binnen werd het geld verzameld en de eerste drankjes genuttigd, waarna de dames de muziek steeds beter begonnen de voelen. De heupen werden flink losgegooid en er getwerked tot ze er bij neer vielen! De volledig uitgeputte maar ontspannen (aangeschoten?) dames ging rond 03.30 huiswaarts waar nog de nodige uurtjes slaap werden gepakt. Het was weer een beremooi feestje voor de dames van US!

Ohja…tafeltennis:
Dames 1: 6-0 op hun broek
Dames 2: 7-3
Dames 3: Uitstel van hun kampioensfeestje door een 7-3 verlies… (blame it on the alcohol!)

Geef een reactie