Aanstaande zaterdag FEEST: US2 wordt kampioen en Sylvia is jarig!!

Summary in English follow Dutch

Lieve lieve lieve leden,

Aanstaande zaterdag (15 april) wordt een waanzinnig pingpongdagje!
En jullie zijn dan ook allemaal vanaf 18.00 harte uitgenodigd in de zaal van Tempo-Team.
Zo is de kans bijzonder groot dat de krijgers van US2 al voor de laatste wedstrijd het kampioenschap binnen kunnen harken in de 3e divisie. Het zou zelfs al kunnen gebeuren voordat er überhaupt een bal geslagen is zaterdag, dit hopen we natuurlijk niet. De ‘concurrent’ speelt namelijk al om 14.00u en als zij minder dan 7 punten halen kan de champagne al ontpopt worden… Beter van niet natuurlijk.
Nog een reden om vroeg te komen is dat we de verjaardag van Sylvia vieren. Ze bereikt de prachtige leeftijd van (3*6)-(4*2)+(7,5*4) jaar!
Om dit te vieren trakteren zij en haar vriend (met wie ze ontzettend samenwoont) geheel volgens de traditie bij de laatste thuiswedstrijd op boerenkool. Natuurlijk met worst of een PvdD-snack.

Verder speelt US1 thuis tegen Vriendenschaar. Met 6 punten achterstand op een plek voor handhaving en met als kampioen-in-spe Disnierats in het verschiet lijkt het verblijf in de 1e divisie van korte duur te zijn.
De dames en heren van US3 spelen tegen Rapidity. Met 1 punt achterstand op een veilige 4e plek kunnen ook zij de nodige aanmoedigingen gebruiken.
Sander en zijn Harem spelen ook tegen Rapidity, zij het tegen het 2e team met Bassie van den Berg in de gelederen. Handhaving lijkt kansloos, dan maar voor de percentagebeker spelen.
Het toetje komt van US7 tegen Olympia (E) op tafel 1. Met 6 punten voorsprong op #5 lijkt het voor de Viking en co. niet meer mis te kunnen gaan in de 1e klasse.
Tot zaterdag!
Groeten van jullie bestuurtje!
———————————————-
Dear beloved non-Dutch speakers,
Next Saturday (15 April) we have 2 reasons for a celebration! The second team (US2) will become champion in the 3rd Division and Sylvia will celebrate her 40th birthday in the canteen of TTV Tempo-Team. As is tradition, they will make dinner during the last homematch and this time it’s for free! Want to try a typical Dutch menu, get your ass over around 6pm to the hall of Tempo-Team and try some of the delicious ‘boerenkool’ (cabbage with mashed potato). There is also vegetarian style.
See you on Saturday!

One Reply to “Aanstaande zaterdag FEEST: US2 wordt kampioen en Sylvia is jarig!!”

  1. Pingback: uberdl.fun

Geef een reactie