Kampioenenbal!

Dus het is tijd voor feest, bier, wijn, drank, drugs, prostituees en appeltaart!

Laatste competitieronde deze week. De balans na het vorige seizoen met voornamelijk saaie degradaties en roemloze handhavingen? Een regelrecht kampioenenbal! Inmiddels zijn er al 4 teams kampioen en daar kunnen er nog 4 bij komen. Das is Wahnsinn! Wunderbar! Fabelhaftig! Und noch so viel Deutsche unaussprechbare Wörter dazu.

US 1 Dames 2e divisie

Emma, Rosalie, Jeska, Heidi, Daniëlle en reserves Vianda, Nathalie, Sylvia & Renate.

Deze meisjes zijn al kampioen. Afgelopen zaterdag wonnen ze 10-0 bij SVE en dat was genoeg. Voorsprong bedraagt 12 punten, met wedstrijd meer gespeeld. Ze hoeven dus ook niet meer te spelen. Wel zo lekker met de feestdagen voor de deur. Weekendje kerstmarkt Keulen? Aken? Gefeliciteerd miladies!

US 7 2e klasse

Matthijs, Laurens, Kevin, Jelle en invallers Dylan, PJ, Ivo, Onno & Jan.

Hier wordt het spannend vrijdag. Ze staan 1e, met 3 punten voorsprong op Amsterdam ’78 en 6 punten op ZTTC. Vrijdag, in de Amstelcampushal, is de tegenstander ZTTC (6-4 verlies vorige wedstrijd). Amsterdam speelt tegelijk tegen Rapidity, waar Rapidity de vorige wedstrijd 6-4 won. May the odds be ever in your favor. Go get ‘em boys!

US 8 2e klasse

Pieterjan, Mihai, Kees, Peter, Marijn, Pieter K en invallers Dylan, Jelle, Onno & Jasper

Wellicht wordt het hier nog spannender. Dat hangt af van wat er dinsdag gaat gebeuren. Dan spelen de concurrenten Amsterdam ‘78 (gelijk met US) en AMVJ (1 punt achter US) tegen elkaar. Aanstaande vrijdag speelt het grootste team ter wereld uit bij Rapidity, vorige keer werd er 7-3 verloren. US staat onderling negatief met Amsterdam en gelijk met AMVJ. Allemachtig wat spannend!!!!!!!!!

US 9 2e klasse

Dylan, Ivo, Martijn, Onno & Ronald.

Het team dat ongeveer een dubbele competitie heeft gespeeld. Invallers Dylan, Ivo en Onno hadden er wel zin in dit seizoen. Waarvoor hulde! Nog meer hulde, want ze zijn al kampioen. Met overmacht, dat mag gezegd worden. Mag dat gezegd worden? Ja, dat mag gezegd worden. Met 16 punten voorsprong is het team al vóór de laatste speelronde kampioen. Ze doen vrijdag een ereronde in de Amstelcampushal tegen HBC.

US 10 3e klasse

Paul, Richard, Heidi, Rosalie, Erwin en invaller Jasper.

Dit zijn de wedstrijden waar je voor naar het stadion komt. Tegen de concurrent Amsterdam ’78 moet a.s. vrijdag 1 punt goedgemaakt worden. De vorige wedstrijd belooft niet veel goeds, er werd 7-3 verloren. Maar de omstandigheden he… Ja ja, die zijn nu heel anders: Kokkie heeft geen kittelaar meer op z’n oog, bij Erwin kan het dit seizoen toch alleen maar beter, maar bovenal: Paul speelt weer mee. Komt het zien vrijdag!

US 11 3e klasse – Jasper, Mark, Jan, Niels en invaller Jacob.

De mooiste mannen van US, op team 2 na, worden kampioen. Het moet in ieder geval heel gek lopen willen ze dit nog verneukenverprutsen. Ze hebben vrijdag in Haarlem aan 3 punten genoeg om concurrent HTC op de benodigde achterstand te houden.

US 12 4e klasse – Jacob, Jochem, Tim & Harry.

Door de teamindeling van afgelopen seizoen helaas het kind van de rekening geworden. Gehoopt op 3e klasse, helaas 4e gekregen. De uitdaging was wellicht wat ver te zoeken af en toe, maar met het credo van Monty Python in het achterhoofd: wel genoeg zelfvertrouwen voor volgend seizoen. Ze zijn al kampioen, nog overmachtiger dan US 9 zelfs. Met 13 punten voorsprong, een wedstrijd minder en een poule van 5 was deze poule veruit te zwak. Desalniettemin: van harte! Ze spelen vrijdag hun laatste wedstrijd uit bij VDO.

US 15 6e klasse – Israel, Marc, Omar, Noëmi, Rob, Abdu, Daniëlle & Sanne.

Nog een team dat al kampioen is. De marge is 13 punten met nog 1 wedstrijd te spelen. De ereronde wordt dinsdag bij de Volewijckers gehouden, dus er is nog een mogelijkheid om te gaan kijken in de Wethouder Verheijhal, Amsterdam Oost. Ook van harte!

De huldigingen hè. Ja, die worden hoogstwaarschijnlijk bij de dubbelkampioenschappen (16 januari 2016!!) gehouden. Meld je maar gewoon vast aan, mail naar ustafeltennis@gmail.com.

Oh, there’s one more thing… Op zaterdag 12 december is er seizoensafsluiting. Dames 1 speelt dan hun laatste competitiewedstrijd bij Tempo-Team. Het kampioenschap zit er net niet in, maar om de club te bedanken gaan ze koken en hebben een avondprogram gemaakt. U bent allen uitgenodigd, maar geef wel even door dat je komt. Bij iemand waarvan je denkt dat het relevant is.

 

Joejoei!

Geef een reactie