Komt kijken 6 april

Dag lieve pingpongvrienden,

Moeder Natuur ontwaakt langzamerhand uit haar winterslaap, de terrassen zijn weer drukbevolkt en de bijtjes beginnen stuiterend van geilheid aan hun dans met de bloemetjes. Ze willen zichzelf diep onderdompelen in het verse stuifmeel, van bloem naar bloem, de één nog jonger dan de andere. De narcissen hebben ze al afgewerkt, binnenkort is het de beurt aan de hyacinten en de tulpen. Oh houd op, schei uit, ik hou het niet meer! Is dat nou een angel in mijn veel te strakke pingpongbroekje, of is het een rolletje pepermunt?
Kortom, de omstandigheden zijn er weer naar om ons lekker op te sluiten in de vierkante kubus met kunstlicht. Gordijnen lekker dicht, de douches geel van de urine van Tempo Team, pingpongen maar weer!

En, dames en heren, heeft u het al gehoord? Ze zijn er! Nieuwe shirtjes! Precies op tijd voor de laatste vier wedstrijden van het seizoen. Zullen de matadoren van US komende zaterdag dan eindelijk uniform gekleed zijn?

Uiteraard zal er ook weer een heerlijke maaltijd worden verzorgd, ditmaal door het duo Knop / Zijlstra. Er zal met ruime hoeveelheden rode wijn worden gekookt, het aperitief begint om 15.00 uur.

Dan volgt hier het overzicht van de wedstrijden. Weinig lichtpunten, beloof ik u alvast! Weinig teams, ook!

US 1
Gebruikt dit weekend om bij te komen van de nederlaag tegen Tempo Team.

US 2 – Entac
Gelukkig spelen de heren van het tweede dit weekend thuis, want Arco’s auto staat inmiddels bij de sloop. De deur wilde niet meer open, dus laat maar slopen. Hij wilde niet vedder, haal maar door de shredder.
De heren van Entac waren zo sportief om dan maar naar Amsterdam te komen. Grote vraag is of de heren van US2 nog wel strijdbaar zijn. Honger hebben naar de bal. Is Danes alweer uit de lappenmand? Weet Visser de weg met de fiets te vinden? Drinkt Prinzen op tijd zijn drie glazen? Kan Plett het tij nog keren?

US 3 – Westa
Han (Han hat, Han hat, Han hat, Han hat)
Hat drei gewunnen (gewunnen, gewunnen, gewunnen)
Letzte Mahl (Letzte Mahl, Letzte Mahl)
Gilles (Gilles, Gilles, Gilles, Gilles)
Weh (viel Weh, viel Weh, viel Weh, viel Weh)
Probleme mit seinem Gesäßmuskel (Gesäßmuskel, Gesäßmuskel)
Also Essie spielt (sie spielt, sie spielt, sie spielt, sie spielt)
Und Robbert auch (Zubaz, Robert, Zubaz, Robert)

DOV – US 4
De immer geblesseerde heren slash dames van US4 gooien het vanaf vandaag over een andere boeg. Zij hebben zich gekwalificeerd voor de winnaarspoule, dus zij volgen de rest van het seizoen een ander traject. Uit bij DOV wordt het #genieten, eerst van de witte balletjes, en daarna van de bitterballetjes. Kampioen hoeven ze niet te worden, degraderen kan niet meer, dat wordt rakkie takkie vrijuit spelen!

US 5 – Disnierats
De heren van US 5 kunnen in de midweekse speelronde een reuzenstap zetten richting de hoofdklasse, wanneer zij een goed resultaat behalen tegen hun directe concurrent uit Purmerend. De supportersbus vertrekt woensdag 19.00 vanaf metrohalte Jan van Galenstraat!
Op zaterdag, tegen drie mannen uit Hoorn, volgt mogelijk de volgende stap naar voren. Zij zullen daarbij luidkeels worden aangemoedigd door één van beide koks, die zelf de honger naar de bal lijkt te zijn kwijtgeraakt, maar er zaterdag wél een jaartje bij krijgt. Spannende tijden!

Groeten van Pieterjan

Geef een reactie