Komt kijken!

Beste tafeltennisclubgenoten,

De eerste helft van het seizoen is nauwelijks voorbij, of hup! daar begint de tweede helft van het seizoen alweer! Het belooft een spektakel te worden, want bijna alle teams zijn nog in een hevige strijd verwikkeld

  1. a) om promotie of degradatie te voorkomen
  2. b) om promotie of om degradatie te voorkomen.
  3. c) om promotie, of om degradatie te voorkomen.

Het goede, of in elk geval meest juiste, antwoord staat onderaan deze wervende nieuwsbrief vermeld.*

Hieronder volgt, op volgorde van getalenteerdheid der spelers, een overzicht van de belangen die er zaterdag op het spel staan. Alle wedstrijden beginnen om 17.00.

US6 – Olympia

Traditiegetrouw strijden deze twee teams om de plekken om des keizers baard in de eerste klasse. Het is niet de vraag óf ze erin blijven, maar in welke volgorde. Mocht US6 erin slagen hun eeuwige concurrenten om plaats 2-4 een flinke tik uit te delen, dan mengen zij zich opeens weer in de strijd om de eerste plek! Om de verwarring bij de Enkhuizers compleet te maken zal US6 aantreden met twee vrijwel identieke spelers, de gebroeders Rhebergen.

Uit betrouwbare bron is de schrijver van dit stukje inmiddels ter ore gekomen dat de sluwste vos van de tegenstander, Harry ‘kippenvel’ Bootsma niet zal meespelen.

US4 – Tempo Team en US2 – Tempo Team

Need I say more? Komt allen en zorgt dat de zaal van Tempo Team vanmiddag voor Tempo Team even niet voelt als de zaal van Tempo Team! Team twee heeft de puntjes hard nodig en team vier (met welke mystery guest zullen zij vandaag aantreden?) zal de koploper toch wel even willen kietelen? De derby van de Kennedylaan, de slag aan de Amstel, het bloedbad naast het zwembad, komt dat dus zien!

US3 – GTTC

Uit eigen ervaring weet de schrijver van dit stukje dat de reis naar Groningen een lange kan zijn, toevallig was hij er afgelopen weekend nog! Hij heeft daar gezellig sushi gegeten met zijn vrienden, in een hotelletje geslapen met zijn vriendin en de volgende dag nog wat boodschappen gedaan. Toen weer terug, tussen Kampen-Zuid en Zwolle reden er, net als op de heenreis, geen treinen, maar bussen. Enfin, dat breekt de reis een beetje, maar leuk is toch anders. Maandag waren de werkzaamheden alweer voorbij, maar het kan natuurlijk zo zijn dat ze alleen in het weekend werken.

US1 – Kampenion

Om de heren uit het eerste team nog eens extra te prikkelen, staan zij onderaan gerangschikt op deze ladder van talent. Training, beste mensen, is voor de talentlozen, en raad eens wie de meeste trainingsuren hebben gemaakt?

De mannen staan met afstand bovenaan, mede dankzij de tropische verrassing uit Groningen (zie US3 – GTTC) en zullen vandaag met niets minder dan 10 punten tevreden zijn. Aan hattrick-hero JP zal het in elk geval niet liggen!

Last, but not least,-en neem het niet persoonlijk dat je zelfs nog onder team 1 staat vermeld- zal Jeska voor alle spelers en toeschouwers een heerlijke maaltijd koken! Vijf euro (graag contant meenemen) in ruil voor een bordje eten.

* het goede, of in elk geval meest juiste antwoord is natuurlijk c.

Geef een reactie