Laatste thuiswedstrijden najaar 2019 – 30 november

Iedere zaterdag is er gestreden voor elk punt door onze US toppers, maar man(d) wat heeft het weinig opgeleverd dit seizoen. Het eerste heeft niet kunnen stunten in een enorm sterke 1e divisie poule. Ondanks enkele mooie losse overwinningen werd het geen geheel en zinkt het vlaggenschip na een jaar terug tot de 2e divisie. Hierbij zal (voorlopig) afscheid genomen worden van import Chinees Jeroen Hendriks. Het zat er al een beetje aan te komen gezien het geringe aantal wedstrijden dit seizoen, toch heeft hij nu definitief gekozen voor zijn studie en werk. Waarbij we hem natuurlijk veel succes wensen! Hopelijk doet Jeroen een Dick Advocaatje en zien we hem volgend seizoen toch nog voor enkele potjes achter de tafel. Zaterdag mogen de kunsten, tegen Scyedam, nog één keer vertoond worden door een semi-kreupele jeugdspeler, rossig uitgehuwelijkt mannetje en de man die nu al uit kijkt naar het tennisseizoen.
De kwaliteitsinjectie begin dit seizoen bij team 2 heeft ook geen vruchten afgeworpen. Na negen wedstrijden hebben de Spinkoning en kersverse vader de 3e divisie nog niet veilig gesteld. Tegen de Backhands zal het gat van twee punten moeten worden verdedigd. Kom het enige team dat nog ergens om speelt vooral aanmoedigen zaterdag vanaf 17.00!
Het derde heeft eigenlijk een prima seizoen gedraaid. Kampioen worden zat er al snel niet meer in en door een mooie eindspurt is zelfs de tweede plek nog een reëel doel. Tegen het op papier zwakste team uit de play offs kunnen de 40+’ers en jonge dame dit bewerkstelligen.
De gebroeders Rhebergen en co. Stonden voor een zware uitdaging in de Overgangsklasse bleken al snel klap op klap te krijgen. Handhaven kan alleen theoretisch nog. Eigenlijk staan alle ogen nu op Matthijs en Kees die nog steeds wachten op hun eerste overwinning. Of ze meedoen, geen idee. Maar dit was leuk voor het stukje. 😛
Team 5 gaat wellicht nog harder onderuit dan team 4 en kon vorige week al de trap richting 1e klasse nemen. Wederom geen verrassing gezien de onvoorziene promotie van afgelopen seizoen. Hopelijk weet Syl op de laatste speeldag ook nog een potje mee te pikken. Bon chance zoals Ivo Niehe het unaniem zou zeggen.

Qua resultaten een seizoen om snel te vergeten. Drie degradaties op de zaterdag, kunnen er vier worden. Eenmaal de tweede plek Gauw verwerken, een plekje geven, evalueren, analyseren en doorrrrr…

Dylan P.

Geef een reactie