Najaar 2008: heren 1

De belevenissen van US 1 in het najaar van 2008

Week 10: US soeverein naar kampioenschap!!!
Week 9: Kampioenschap binnen handbereik voor US
Week 8: US stevent op kampioenschap af
Week 7: US ruim langs Entac
Week 6: US komt goed weg na dramatische start
Week 5: US houdt schade beperkt
Week 5: US moet nog een week wachten
Week 4: Mannenteam US verslaat Odion met ruime cijfers
Week 3: US in eigen huis langs Trias
Week 2: US wint ook bij Entac
Week 1: US schiet sterk uit de startblokkenWeek 10: US soeverein naar kampioenschap!!!


Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam op overtuigende wijze het kampioenschap in de tweede divisie binnengehaald. Waar 2 punten genoeg waren, werd directe concurrent Pecos met 8-2 aan de zegekar gebonden.

Gilles van Oorschot en Angelo Antonietti konden in de eerste wedstrijden hun zenuwen niet de baas en verloren van respectievelijk Paul Kruijt en Mark van den Broek. Hierdoor keek US tegen een 2-0 achterstand aan en waren de eerste ongeruste geluiden al hoorbaar. Tycho Dekkers won echter met 3-2 van Tom Reckman en ook het dubbelspel ging naar de Amsterdamse studenten, waardoor het kampioenschap een feit was!


Vlnr: Angelo Antonietti, Tycho Dekkers en Gilles van Oorschot

Daarna was de druk van de ketel en werd de tegenstanders geen enkel punt meer gegund, waardoor er een 8-2 overwinning op de borden verscheen.

De stand:

US          10- 68 
PECOS 2        10- 55 
ENTAC         10- 53 
TRIAS         10- 50 
DE TREFFERS (R)    10- 38 
ODION         10- 36 

Na afloop barstte het feest pas goed los en werd de promotie tot in de late uurtjes gevierd.

De volgende ochtend kregen de Amsterdammers daarvoor de rekening gepresenteerd. In Veenendaal stond immers de tweede ronde van de NTTB beker gespeeld. Door een afzegging bleven er slechts twee teams over in de poule, die op voorhand al gekwalificeerd waren voor de volgende ronde. De tegenstanders van Fvt waren echter nog steeds tot op het bot gemotiveerd en stuurden de US-ers met een 4-1 nederlaag naar huis. Tycho redde de eer door Cosmin Stan te verslaan. Ondanks deze matige uitslag zal US in de volgende ronde trachten kwalificatie voor de Europa-Cup af te dwingen…Week 9: Kampioenschap binnen handbereik voor US


Na een eindeloze treinreis op een student-onvriendelijk tijdstip arriveerden de heren van US afgelopen zaterdag ruim op tijd in Gaanderen om tegen het plaatselijke Odion te spelen. Al snel bleek dat Odion, dat op de laatste plaats bivakkeert, er nog wat van wilde maken aangezien sterspeler Jurgen Pastoors stond opgesteld. Uiteindelijk behaalden de Amsterdamse studenten een degelijk gelijkspel in Gaanderen. Jurgen Pastoors bleek voor alle US-ers te sterk.


Gilles van Oorschot in karakteristieke houding

Angelo Antonietti en Tycho Dekkers waren voor de Amsterdammers beiden tweemaal succesvol, tegen Kruisselbrink en Kraaijenbrink. Angelo had voldoende kansen op een hattrick, maar een 10-4 voorsprong in de beslissende game tegen Pastoors was helaas niet aan hem besteed. Gilles van Oorschot won ook nog van Kraaijenbrink, waardoor een terechte 5-5 op de borden verscheen.

Concurrent Pecos wist met 7-3 te winnen waardoor het gat nu nog 7 punten in het voordeel van de Amsterdamse studenten bedraagt. In de laatste onderlinge wedstrijd hebben de Amsterdammers hierdoor genoeg aan twee punten om promotie naar de eerste divisie af te dwingen.

De stand:

US     9-60
Pecos 2   9-53
Entac    9-46
Trias    9-43
De Treffers 9-35
Odion    9-33Week 8: US stevent op kampioenschap af


Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam opnieuw een goede stap op weg naar het kampioenschap in de tweede divisie. De lastige uitwedstrijd tegen Trias uit Twello werd in een goede ambiance na een 2-0 achterstand met 7-3 gewonnen. De coach van Trias had zich vooraf in de media uitgesproken over een eventuele overwinning voor zijn ploeg, maar daar wilde de tot op het bot gemotiveerde Amsterdamse studenten niets van weten. Voor de Amsterdammers sloeg Tycho Dekkers drie punten binnen, Angelo Antonietti was tweemaal succesvol en Gilles van Oorschot kon zich één keer laten feliciteren. Ook het dubbelspel ging naar US.


Het coachingstrio: vlnr: Yonty van Oorschot,
Riny Slagt en Erwin Uitslag

Vlnr:Angelo Antonietti, Tycho Dekkers & Gilles van Oorschot

Gilles van Oorschot beet het spits af tegen Waldo Hagenaars. In een spannende wedstrijd was Gilles, ondanks de fanatiek coachende Riny Slagt, in vijf games nipt de mindere. Tegen Stephan Serano liet Gilles zien zijn mannetje te staan en met sterk spel sloeg hij de overwinning binnen. De laatste wedstrijd van Gilles tegen Rogoer Gerritsen was een hoogstaande, waarin Gilles in vier spannende games nipt aan het kortste eind trok.

Angelo Antonietti begon zwak met een nederlaag tegen Serano, maar herstelde zich knap door achtereenvolgens Gerritsen en Hagenaars op regelmatige wijze te verslaan. Tycho kende alleen noemenswaardige problemen tegen Hagenaars, waar in Amsterdam nog van verloren werd. Na een 2-0 achterstand werd de tactiek gewijzigd waarna Tycho tot zijn eigen verbazing de partij nog wist binnen te slepen. Tegen Gerritsen en Serano wist Tycho in drie games te winnen.

Trias had Maarten Boer, tot grote teleurstelling van Gilles, als joker achter gehouden voor het dubbelspel. Hierin zagen Angelo en Tycho een 2-0 voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar waren zij op tijd weer bij de les om de zege binnen te slepen.

Concurrent Pecos won met 6-4 van Odion, waardoor het gat nu negen punten bedraagt. Volgende week spelen de Amsterdamse studenten in Gaanderen tegen Odion.

De stand:

US     8-55
Pecos 2   8-46
Entac    8-40
Trias    8-39 
De Treffers 8-32
Odion    8-28Week 7: US ruim langs Entac


Het eerste herenteam van US heeft afgelopen zaterdag zeer goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de tweede divisie. In eigen huis werd nummer drie Entac uit Enschede met 8-2 verslagen. Bij de Amsterdamse studenten bleven Gilles van Oorschot en Tycho Dekkers ongeslagen, zij gunden hun tegenstanders zelfs geen enkele game. Angelo Antonietti verloor één keer en het dubbelspel werd ook verloren. Doordat concurrent Pecos verloor van Trias is het gat nu 8 punten in het voordeel van de Amsterdammers.

Gilles van Oorschot beet het spits af tegen Joost Geesing en deed dit met verve. Na drie games bleef Geesing met slechts 14 gescoorde punten gedesillusioneerd achter. Daarna mocht Gilles aantreden tegen Thijs Smit. De zichtbaar geïrriteerde Smit kwam geen moment in de wedstrijd en met sterk contraspel werd Smit aan de zegekar gebonden. De laatste wedstrijd van Gilles tegen Jaap van Hummel was memorabel. Gilles, die nooit van verdedigers wint, kwam geen moment in de problemen en liet zijn tegenstander alle hoeken van de tafel zien: 3-0.

Angelo Antonietti begon tegen Van Hummel. Angelo liet zien de lessen van trainingspartner Appie Reinders in de praktijk te kunnen brengen en gaf zijn tegenstander geen kans. Ook tegen Geesing speelde Angelo een goede wedstrijd en hoefde hij geen enkele game af te staan. De laatste wedstrijd tegen Smit schoot Angelo uit de startblokken en nam hij al snel een 2-0 voorsprong. Smit leek de wedstrijd weg te geven maar niets was minder waar. De kopman van Entac kwam steeds beter in zijn spel, ging steeds beter blokken en glipte er alsnog met de overwinning vandoor.

Tycho Dekkers begon tegen Smit. Na de eerste game met 12-10 te hebben gewonnen kwam Tycho pas echt op gang en gunde hij zijn tegenstander nog maar 3 punten. De tweede wedstrijd tegen Van Hummel werd ook in drie games gewonnen, hetgeen echter niet zonder moeite ging. De laatste wedstrijd tegen Geesing, die met zijn hoofd nog op de Vietnamese stranden zat, ging ook in straight sets naar de Amsterdammer.

Het dubbelspel werd na een 2-0 voorsprong op knullige wijze verprutst door Angelo en Tycho, waardoor een 8-2 eindstand op de borden verscheen. De tegenstanders bleven niet al te lang voor de derde helft, maar gelukkig maakte de Groningse dames en heren dit meer dan goed en vloeide het bier nog rijkelijk tot in de late uurtjes…

De stand:

US     7-48
Pecos 2   7-40
Trias    7-36
Entac    7-34
De Treffers 7-28
Odion    7-24Week 6: US komt goed weg na dramatische start


Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van US een volgende stap op weg naar de eerste divisie gezet. Halverwege zag het hier echter niet naar uit, aangezien De Treffers toen nog met 3-2 voor stond. Na een kleine inhaalslag kon uiteindelijk toch een 7-3 overwinning bijgeschreven worden. Voor de Amsterdamse studenten bleef Tycho Dekkers ongeslagen en konden Angelo Antonietti en Gilles van Oorschot zich twee keer laten feliciteren. Berry Kruger was de plaaggeest voor de Amsterdammers door twee wedstrijden te winnen en ook nog samen met Ron van Veen het dubbel te winnen.

Doordat Pecos gelijk speelde bij Entac bedraagt de voorsprong van US nu 4 punten. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Entac.

De stand:

US     6-40
Pecos 2   6-36
Entac    6-32
Trias    6-30
Odion    6-23
De Treffers 6-19Week 5: US houdt schade beperkt


Pecos beëindigt overwinningsreeks

Na 24 opeenvolgende wedstrijden heeft het eerste herenteam afgelopen zaterdag in Oegstgeest dan eindelijk de tegenstander moeten feliciteren. Tegen de reserves van Pecos, concurrent voor het kampioenschap, werd met 6-4 verloren. Na een 5-1 achterstand was dit een uitslag waar iedereen bij de Amsterdammers vrede mee kon hebben. In een stroeve zaal lieten Angelo Antonietti en Tycho Dekkers zich ieder tweemaal feliciteren. Gilles van Oorschot had een moeilijke middag en bleef met lege handen.

Gilles startte tegen ‘invaller’ Tony Nader. Hij kreeg geen vat op de kanonskogels van zijn tegenstander en verloor kansloos. De tweede wedstrijd tegen Ted van den Berg tapte Gilles uit een ander vaatje, maar helaas trok hij in vijf zinderende games aan het kortste eind. De laatste wedstrijd tegen Tom Reckman kwam Gilles met goed spel op een 2-1 voorsprong, waarna de koek op was en Reckman er alsnog met de winst vandoor ging.

Angelo begon tegen routinier Van den Berg en had geen kaas gegeten van het lastige noppenspel van zijn opponent, wat resulteerde in een 3-0 nederlaag. Tegen Reckman herstelde Angelo zich door een zeer ruime overwinning en de laatste wedstrijd werd ook de tot dan toe ongeslagen Nader met sterk spel aan de zegekar gebonden.

Tycho Dekkers verloor tegen Reckman nog wel de eerste game, maar liet zijn tegenstander daarna niet meer in het spel komen en won in vier games. Tegen Nader werd de eerste game gewonnen, maar was in de tweede game een voorsprong niet aan Tycho besteed. De derde game bleek cruciaal en op de belangrijke punten toverde Nader een aantal wereldballen uit de hoge hoed waarna hij in de vierde game doorstoomde naar de winst. Tycho herstelde zich daarna en wist met goed spel met 3-0 van Van den Berg te winnen.

Het dubbelspel werd in vier krappe games verloren, waardoor voor het eerst in anderhalf jaar een nederlaag op de borden stond voor de Amsterdamse studenten. De schade is echter beperkt gebleven en de koppositie is nog steeds in handen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen De Treffers.

Tot slot nog een woord van dank voor het talrijk opgekomen US-publiek, wat ervoor zorgde dat het in Oegstgeest net een thuiswedstrijd was. Na afloop was het dan ook nog lang gezellig met de sympathieke tegenstanders, en zoals wel vaker werden de US-ers er pas tegen sluitingstijd uitgewerkt.

De stand:

US     5-33
Pecos 2   5-31
Entac    5-27
Trias    5-24
Odion    5-19
De Treffers 5-16Week 5: US moet nog een week wachten


Afgelopen zaterdag zou voor het eerste herenteam van US de wedstrijd tegen Pecos 2, concurrent voor het kampioenschap in de tweede divisie, op het programma staan.

Tijdens het inspelen in de volle zaal werd de vloer gladder en gladder, waardoor spelen onmogelijk bleek te zijn. Naar alle waarschijnlijkheid zal de wedstrijd komende zaterdag 18 oktober om 16 uur gespeeld worden, op een hopelijk stroeve vloer.

Het tweede herenteam deed goede zaken in de derde divisie door in Almelo Blauw-Wit met 8-2 te verslaan. Arco Visser en Bart Schmitz bleven ongeslagen en invaller John Uyleman wist knap twee maal te winnen.

Het eerste damesteam gooide haar eigen glazen in door in Deventer tegen concurrent Swift met 7-3 te verliezen. De dames moeten hierdoor hun koppositie afstaan aan Swift.

Het tweede damesteam wist bij Disnierats met 8-2 te winnen.

Zondag werden tijdens de kwartfinales van de B-meerkampen wisselende resultaten behaald. Angelo Antonietti werd vijfde in zijn poule. Alleen Erik van der Greft werd aan de zegekar gebonden. Tycho Dekkers kende een goede middag en plaatste zich door overwinningen op Henk-Jan Wils, Matthias Sijtstra en Joost Keizer voor de halve finales.

De stand:

US 1       4- 29 
ENTAC 1      5- 27 
PECOS 2      4- 25 
TRIAS 1      5- 24 
ODION 1      5- 19 
DE TREFFERS (R) 1 5- 16 Week 4: Mannenteam US verslaat Odion met ruime cijfers


Amsterdamse studenten winnen voor 24ste keer op rij

Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van US zijn koppositie in de tweede divisie verstevigd door in eigen huis Odion uit Gaanderen met 8-2 te verslaan. Tycho Dekkers bleef voor de Amsterdammers ongeslagen, Angelo Antonietti en Gilles van Oorschot moesten alleen de sympathieke Erik Kruisselbrink feliciteren.

Gilles van Oorschot schoot sterk uit de startblokken door in drie snelle games af te rekenen met Erwin Beek. Hierna liet Gilles zien nog steeds niet zo graag tegen verdedigers te spelen. Tegen Kruisselbrink werd dan ook een kansloze nederlaag geleden. Vervolgens herpakte Gilles zich en werd Turhan ‘Kreanga’ Tamer met 3-1 verslagen.

Angelo Antonietti moest beginnen tegen Tamer en dacht toen nog tegen een afdelingsspeler aan te moeten treden. Na de eerste poeiers van de tegenstanders opgeraapt te hebben kwam Angelo beter in zijn spel en wist hij alsnog redelijk eenvoudig te winnen. Na ook ruim van Beek te hebben gewonnen mocht Angelo aantreden voor het spektakelstuk van de dag. Samen met Kruisselbrink maakte hij er een mooie show van, waarbij een 8-4 voorsprong in de vijfde game niet aan Angelo besteed was, zodat Kruisselbrink er met de overwinning vandoor ging.

Tycho Dekkers was zaterdag goed op dreef. De eerste wedstrijd werd Kruisselbrink met 3-0 naar de kant gestuurd en ook in zijn twee andere wedstrijden kwam Tycho niet in noemenswaardige problemen. Ook het dubbelspel van Angelo en Tycho werd met ruime cijfers gewonnen.

Door deze overwinning hebben de Amsterdamse studenten de voorsprong op naaste belager Pecos uitgebouwd naar 4 punten. Volgende week is in Oegstgeest de onderlinge confrontatie en blijkt uit welk hout de US-ers echt gesneden zijn.

De stand:

1. US      4-29
2. Entac    5-27 
3. Pecos 2   4-25
4. Odion    5-19
5. Trias    4-15
6. De Treffers 4-15Week 3: US in eigen huis langs Trias


Amsterdamse studenten winnen voor de 23ste keer op rij

Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van US wederom een overwinning geboekt. Met 6-4 werd Trias uit Twello aan de Amsterdamse zegekar gebonden. Na een 4-0 voorsprong werd al aan een monsterscore gedacht, maar na een sterke tussensprint van de gasten kon iedereen vrede hebben met de kleine overwinning. Voor de Amsterdamse studenten waren Angelo Antonietti en Tycho Dekkers twee maal succesvol. Gilles van Oorschot wist één keer te winnen en ook het dubbelspel ging naar de thuisclub.

Gilles, dit keer met een nieuw batje, begon sterk tegen Stefan Serano. Met snel contraspel gaf Gilles zijn tegenstander weinig kans en won met 3-1. De tweede wedstrijd was tegen Maarten Boer. Gilles, die normaal gesproken graag tegen verdedigers speelt, kwam dit keer niet in de wedstrijd en verloor kansloos. In zijn laatste wedstrijd tegen Waldo Hagenaars keek Gilles al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Toen het publiek er achter ging staan leek een sensatie op komst, maar de sympathieke Hagenaars bleef koel en won met 3-1.

Angelo Antonietti moest beginnen tegen Hagenaars. In een rommelige wedstrijd was Angelo nipt de sterkste. Vervolgens speelde Angelo een thriller tegen Serano. In een geweldige ambiance was Serano echter nipt de sterkste in de vijfde game. De laatste wedstrijd van Angelo tegen Boer ging wederom over de volle vijf games. Met gevarieerd spel wist Angelo enkele matchpoints weg te werken, en won hij dit keer in de verlenging van de vijfde game.Antonietti wint twee wedstrijden tegen Trias.

Tycho Dekkers begon tegen verdediger Boer en de vele trainingsuurtjes met Arnoud Meijer betaalden zich uit. Met 3-1 was Tycho duidelijk te sterk. De tweede wedstrijd tegen Hagenaars betekende het einde van Tycho’s ongeslagen status in de tweede divisie. Twee matchpoints waren in de vierde game niet aan Tycho besteed, waarna Hagenaars er verdiend met de winst vandoor ging. De laatste wedstrijd herstelde Tycho zich en sloeg hij zich langs Serano, die het allemaal wel best leek te vinden.

In het dubbelspel wisten Angelo en Tycho een 2-1 achterstand ongedaan te maken, waardoor uiteindelijk een 6-4 overwinning op de borden kwam te staan. De Amsterdammers handhaven zich hiermee aan kop van de tweede divisie. Volgende week komt Odion uit Gaanderen op bezoek en belooft het weer een heet avondje te worden…

De stand:

Entac    4-22
US     3-21
Pecos 2   3-18
Odion    4-17
De Treffers 3-12
Trias    3-10Week 2: US wint ook bij Entac


Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van US voor de 22ste keer op rij gewonnen. In Enschede werd tegen Entac, concurrent voor het kampioenschap, een 4-1 achterstand omgezet in een 6-4 overwinning. Tycho Dekkers was goed voor drie punten, Angelo Antonietti wist twee maal te winnen en Gilles van Oorschot kon zich eenmaal laten feliciteren.

Gilles van Oorschot beet het spits af tegen veteraan Jaap van Hummel. Gilles zou Gilles niet zijn als er niet iets geks gebeurde: ditmaal was hij zijn batje vergeten. Met een vreemd slaghout startte hij echter voortvarend en bij 2-1 en 10-8 stonden er twee matchpoints op het scorebord. Van Hummel rechtte echter zijn rug en ging er met 11-9 in de vijfde game met de winst vandoor. De tweede wedstrijd van Gilles tegen Thijs Smit was het aanzien meer dan waard. Het snelle contraspel van beide spelers leverde spectaculaire rallies op. In de vijfde game was echter het wederom Gilles die aan het kortste eind trok. Getergd door deze twee nipte nederlagen speelde Gilles ook tegen Joost Geesing een puike wedstrijd. Deze keer bleef Gilles wel aan de goede kant van de score en won met 3-2.

Angelo Antonietti kende een slechte start. Tegen Smit kwam hij niet echt lekker in zijn spel en verloor met 3-1. Tegen Geesing kwam de oude Angelo weer tevoorschijn. In vier spannende games was Angelo steeds net de betere: 3-1. De laatste wedstrijd tegen de mopperende Van Hummel was slechts een formaliteit. Angelo liet zien geleerd te hebben van de training met Appie Reinders eerder in de week en kwam geen moment in de problemen.Coach Bert Loosman zag dat het goed was

Tycho Dekkers begon tegen Geesing. Het werd een spannende wedstrijd die in de vijfde game beslist werd. Hierin toonde Tycho zijn beste spel en won met 11-4. Vervolgens werd eenvoudig van Van Hummel gewonnen waarna het spektakelstuk van de avond volgde. Smit begon furieus en nam direct een makkelijke 2-0 voorsprong, een anticlimax dreigde. Tycho rechtte na een reprimande van coach Bert Loosman echter zijn rug en glipte er in vijf games alsnog met de overwinning vandoor. In de vierde game werd een 8-4 achterstand goedgemaakt, in de vijfde game was een 8-6 voorsprong niet besteed aan Smit, hetgeen de Enschedese hekjes moesten ontgelden.

Het dubbelspel, normaal een zekerheidje werd deze keer verloren. Een 2-0 achterstand werd nog wel rechtgetrokken maar in de vijfde game waren de tegenstanders net iets te sterk.
Door deze overwinning bevestigen de Amsterdamse studenten hun kandidatuur voor het kampioenschap. De Amsterdammers staan op de tweede plaats, waarbij aangetekend moet worden dat koploper Entac een wedstrijd meer gespeeld heeft.

De stand:

Entac    3-16
US     2-15
Odion    3-13
Pecos 2   2-12
De Treffers 2-8
Trias    2-6Week 1: US schiet sterk uit de startblokken


Na twee opeenvolgende promoties is het eerste herenteam van US ook in de tweede divisie voorlopig niet te verslaan. Het wederom talrijk opgekomen thuispubliek zag een eenzijdige wedstrijd waarin de US’ers veel te sterk waren voor De Treffers uit Roelofarendsveen: 9-1. Angelo Antonietti en Tycho Dekkers bleven aan Amsterdamse zijde ongeslagen, Gilles van Oorschot moest één tegenstander feliciteren.

Gilles beet het spits af tegen de altijd fanatieke Berry Kruger, die zijn debuut maakte voor De Treffers. Kruger begon furieus, waarna Gilles een tandje bij schakelde en zijn tegenstander na vier games gedesillusioneerd achterliet. In zijn tweede wedstrijd nam Gilles al snel een 2-0 voorsprong tegen Riko van Veen, waarna deze sterk terugkwam en het enige punt voor de tegenstanders op de borden zette. De laatste wedstrijd was Gilles weer de oude en in vier spannende games werd Ron van Veen naar een nederlaag gestuurd.

Angelo zette de goede lijn van vorig seizoen moeiteloos door en verloor enkel tegen de gebroeders Van Veen een game. Kruger werd met zeer geruime cijfers verslagen. Angelo toonde aan wederom progressie te hebben geboekt, en zal dit seizoen maar weinig potjes verliezen.

Tycho schoot uit de startblokken met eenvoudige 3-0 overwinningen op Riko en Ron van Veen. De laatste wedstrijd begon hij zeer matig en keek al snel tegen een 2-0 achterstand aan tegen een ontketende Kruger. Tycho rechtte na enkele goede tips van coach Peter Brusik echter zijn rug en wist met 11-9 in de beslissende game te zegevieren.

Het dubbel van Angelo en Tycho ging zoals altijd als een trein, waardoor een 9-1 overwinning op de scoreborden verscheen. Ook na deze bliksemstart blijft handhaving het hoofddoel voor het Amsterdamse vriendenteam, maar aan de bar wordt stiekem al aan de eerste divisie gedacht…

De stand:

Entac    2-12
Odion    2-10
US     1-9
Pecos 2   1-4
Trias    1-4
De Treffers 1-1

One Reply to “Najaar 2008: heren 1”

 1. Pingback: viagra

Geef een reactie