Sport Europe US Open 2016

!LET OP!

Goed nieuws! De Sport Europe US Open 2016 zit vol.  Voor wie nog mee wil doen niet getreurd, vaak zijn er last minute nog wat afmeldingen, dus wil je alsnog mee doen stuur dan een mail  (met je naam, bondsnummer, licentie, telefoonnummer en of je mee wilt eten) naar:  sporteuropeusopen@gmail.com  Je komt dan op de reservelijst. Mocht er dan een plaats vrijkomen dan laten we dat je zo snel mogelijk weten.

De indeling en starttijd voor de verschillende klassen wordt in de week van 22 augustus bekend gemaakt.

!LET OP!

 

Beste tafeltennisvrienden,

Op zaterdag 3 september 2016 (!LET OP! Dus niet op 27 augustus zoals eerder vermeld!) zal de achtste editie van het leukste toernooi van Nederland plaatsvinden, de Sport Europe Us Open! Dit jaar is het weer een individueel toernooi.

Er wordt gespeeld in de klassen AB, C, D, E, F en GH. Mochten er in een bepaalde klasse te weinig aanmeldingen zijn, dan kan deze met een andere worden samengevoegd. Iedereen speelt minimaal een vijfkamp. Zowel voor de winnaars als voor de verliezers zijn er vervolgrondes volgens een afvalsysteem. Dames en heren spelen gemengd volgens de geldende heren licentie.

Het toernooi begint afhankelijk van je klasse om 10.00 uur of om 14.00 uur, naar verwachting zullen de finales rond 17.00 gespeeld worden. Uiterlijk een maand van te voren zal bekend worden gemaakt hoe laat de verschillende klassen beginnen.

Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen. Mochten er voor zaterdag 30 juli te weinig opgaven zijn, zullen we het toernooi helaas moeten cancelen. Als dit het geval is worden alle deelnemers via email op de hoogte gesteld en wordt het inschrijfgeld teruggestort op hun rekening.

Helaas kost de organisatie van de US Open nog steeds geld. Deelname aan het toernooi kost 12 euro per persoon, als je na afloop wilt eten dan komt daar nog 7,90 euro bij (op het menu staat friet, broodje bal, hamburger, kroket of kaassoufflé en een glas fris of tapbier). Ook kunnen we weer tot in de kleine uurtjes met de voetjes van de vloer!

Inschrijven
Om je voor de reservelijst op te geven  (vergeet niet je naam, bondsnummer, licentie, telefoonnummer en of je mee wilt eten) of voor vragen kun je mailen naar: sporteuropeusopen@gmail.com

Wil je weten wie zich al hebben ingeschreven? Kijk dan hier!

Betaling
Je inschrijving is pas volledig als je voorafgaand aan het toernooi hebt betaald. Dit kun je doen op ABN Amro rekening:

NL67ABNA0436741466
t.n.v. US Tafeltennis Toernooi te Amsterdam
o.v.v. uw naam en ‘inschrijving Sport Europe US-Open 2016’

Adres
Amstelcampushal
Tweede Boerhaavestraat 10, 1091 AN, Amsterdam.
Routebeschrijving Amstelcampushal

Afgelopen jaren werden de Open Utrechtse en de US Open op dezelfde dag georganiseerd. In onderling overleg hebben we er nu voor gezorgd dat dit niet meer gebeurt zodat jullie aan beide toernooien kunnen mee doen. Inschrijven voor beide toernooien dus!

Rest ons te zeggen dat de inschrijving is geopend, tot op 3 september!

Namens de organisatie van de US Open,

Merit de Jeu

SPORT EUROPE US OPEN 2016 poster

Geef een reactie