US Open 2018

Hooggeacht tafeltennisvolk,

Het is zover, het mooiste toernooi van Nederland viert zijn 10e verjaardag! De Sport Europe US Open ‘LUstrum in De Skihut’ zal dit jaar plaatsvinden op 25 augustus.

Er wordt gespeeld in de klassen ABC, D, E, F en GH. Voor elke klasse zijn er mooie prijzen te winnen. Voor de AB winnaar zal dit 100 euro zijn. Mochten er in een bepaalde klasse te weinig aanmeldingen zijn, dan kan deze met een andere worden samengevoegd. Iedereen speelt minimaal een vierkamp. Zowel voor de winnaars als voor de verliezers zijn er vervolgrondes volgens een afvalsysteem. Dames en heren spelen gemengd en worden ingedeeld aan de hand van de ELO-rating.

Om 11.00 uur gaat de zaal open. Om 12 uur starten we met het toernooi. De finales zullen naar alle waarschijnlijkheid rond 19.00 gespeeld worden.

Disclaimer: Jullie tafeltennisprestaties zullen muzikaal begeleid worden met wat deuntjes uit de speaker. Mocht er bezwaar zijn mail het vooral, waarschijnlijk doen we er niks aan 😉

De inschrijvingen zijn gesloten.

Voor vragen kun je mailen naar: sporteuropeusopen@gmail.com

Wil je weten wie zich al hebben ingeschreven, kijk dan hier.

LUstrum in De Skihut
Net als ieder jaar gooien we een smaakvol sausje over het toernooi. We verwachten iedereen in zijn origineelste après-ski outfit. Het Oktoberfest is dan ook niet ver weg meer, dus met een Dirndl of Lederhosen kom je ook weg! Voor degene die zich tijdens het toernooi het speciaalst kleedt wacht 50 euro tegoed, alleen te spenderen bij de bar!  Als alle wedstrijden gespeeld zijn, zal de muziek losbarsten en kan het feest beginnen.

Betaling
Je inschrijving is pas volledig als je voorafgaand aan het toernooi hebt betaald. Deelname aan het toernooi is 12 euro, eten is 8 euro, dit kun je overmaken naar:

NL67ABNA0436741466
t.n.v. US Tafeltennis Toernooi te Amsterdam
o.v.v. uw naam en ‘inschrijving Sport Europe US Open 2018’

Graag tot 25 augustus!

Namens de organisatie van de US Open,

Rianne Strik, Esther Bos, Rosalie van Es en Dylan Plett