Sport Europe US open 90’s edition 2017

Lieve tafeltennisvrienden,

Op zaterdag 9 september 2017 zal de negende editie van het leukste toernooi van Nederland plaatsvinden, de Sport Europe US Open 90’s Edition!

Er wordt gespeeld in de klassen AB, C, D, E, F en GH. Voor elke klasse zijn er mooie prijzen te winnen. Voor de AB winnaar zal dit 100 euro zijn. Mochten er in een bepaalde klasse te weinig aanmeldingen zijn, dan kan deze met een andere worden samengevoegd. Iedereen speelt minimaal een vierkamp. Zowel voor de winnaars als voor de verliezers zijn er vervolgrondes volgens een afvalsysteem. Dames en heren spelen gemengd en worden ingedeeld aan de hand van de ELO rating.

Het toernooi begint afhankelijk van je klasse om 10.00 uur of om 14.00 uur, naar verwachting zullen de finales rond 17.00 gespeeld worden. Uiterlijk een maand van te voren zal bekend worden gemaakt hoe laat de verschillende klassen beginnen.

Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen. Mochten er voor zaterdag 30 juli te weinig opgaven zijn, zullen we het toernooi helaas moeten cancelen. Als dit het geval is worden alle deelnemers via email op de hoogte gesteld en wordt het inschrijfgeld teruggestort op hun rekening.

Deelname aan het toernooi kost 12 euro per persoon, als je na afloop wilt eten dan komt daar nog 8 euro bij. Ook kunnen we weer tot in de kleine uurtjes met de voetjes van de vloer!

Inschrijven doe je online via deze link.

Voor vragen kun je mailen naar: sporteuropeusopen@gmail.com

Wil je weten wie zich al hebben ingeschreven, kijk dan hier.

90’s Edition
Het toernooi gieten we dit jaar in een ander jasje. Overdag zien we jullie graag in de mooiste sportoutfits uit de jaren negentig. En na het toernooi draait de DJ de onvergetelijke hits uit deze prachtige jaren. Voor degene die zich tijdens het toernooi wel heel speciaal kleedt, openen we ’s avonds een barrekening van 50 euro! Dus de moeite waard om je Cavello of Aussie uit de kast trekken.

Betaling
Je inschrijving is pas volledig als je voorafgaand aan het toernooi hebt betaald. Dit kun je doen op:
NL67ABNA0436741466
t.n.v. US Tafeltennis Toernooi te Amsterdam
o.v.v. uw naam en ‘inschrijving Sport Europe Us Open 2017’

Rest ons te zeggen dat de inschrijving is geopend, tot op 9 september!

Namens de organisatie van de US Open,

Merit de Jeu, Rianne Strik en Rosalie van Es

Geef een reactie