Vrijdagavond is het zover, de voorjaars-competitie van de Afdeling

Vrijdagavond is het zover, de voorjaars-competitie van de Afdeling gaat starten in de Amstelcampus-hal!

Dit seizoen spelen eindelijk alle teams tegelijkertijd de thuiswedstrijden; een plan van Niels Kappers en ondergetekende wat eens op een bierviltje werd opgetekend aan de bar bij Tempo Team. Toen met zoveel/teveel teams op 1 avond maar inmiddels nog maar met 6 teams.

Dat het spannend wordt dat is zeker:

Team 11: met Diederik, Abou, Omar, Mohammed en onze enige echte studente Layla (die ook nog kan kaarten!) starten tegen Bloemenlust 2 in de poule met de illustere tegenstander Henk Hoonings van AMVJ (materiaal-speler, wie kent hen niet?).

Team 10: met Boudewijn, Amos, Mark B., Joost en Jeska, waar de onderlinge rating zo dicht bij elkaar ligt dat we nog niet weten wie de kopman/vrouw gaat worden, starten tegen Amstelveen 8 (altijd gevaarlijk!).

Team 9: met Pieter K., Erwin, Niels vd N., Harry, Maarten en Aliaksandr, waarvan te vermelden is dat Aliaksandr in het voorjaar 2017 ooit begonnen is in de 6de klasse en in korte tijd zijn rating verdubbelt heeft in de 3de klasse en volgens mijn berekeningen in voorjaar 2023 in het 1ste speelt, starten tegen Nieuw-Vennep 3.

Team 8: met Mark E., Jasper, Tim en Jan, starten tegen Nieuw-Vennep 2 met Dennis Moes in de gelederen (hoogste rating in de 2e klasse?).

Team 7: met Marijn, Andreas, Rosalie, Heidi en Bas “the Bear” (na jaren weer terug en gelijk dubbelkampioen!), starten tegen JOVO 3 (JOVO, De nieuwe studenten-club van Amsterdam!).

En dan nog natuurlijk Team 6: met Charles, Martijn, Merit, Mihai en ondergetekende, starten tegen TSO 1 (Wat was nou ook al weer een “karekietje” en op wie lijkt hij nou?).

Het team waarvan nu al duidelijk is dat Mihai niet alle wedstrijden kan spelen maar dat hij tegen de sterkste tegenstanders er gewoon is!

Helaas gaan we nog eventjes zonder DWF spelen dus dan maar voor het thuisfront de TTapp invullen.
Het wordt een leuke, spannende en gezellige avond wat na twaalven in het Sportcafe wordt afgesloten met het inzetten in de poule met de voorspellingen van dit seizoen (meer uitleg volgt morgenavond). 
Voor een juiste voorspelling kan je naast overleg met je teamgenoten ook goede tips krijgen van jullie tegenstanders dus neem ze mee naar de bar!
Zorg tevens dat je dus wat muntgeld meeneemt voor het inzetten anders moet ik iedereen een tik(kie) verkopen.

De andere thuiswedstrijden in de Amstelcampushal zijn op 7 feb, 6 maart, 3 april  en 24 april en op het programma voor na twaalven kunnen nog staan een avondje “Beerpong”, een Pubquiz en natuurlijke niet te vergeten op de laatste avond van deze competitiehelft de overhandiging van de bloemen door onze kersverse Voorzit(s)ter Rianne, die nu al heeft aangegeven dat iedereen die laatste avond 3 zoenen krijgt ondanks de positie in de eindstand van de poule!

Tenslotte is nog vermeldingswaardig dat we morgen na 01:00 uur (tot een uur of 03.00 uur) even gaan proosten ter gelegenheid van mijn verjaardag!

Ik verwacht dat we tegen het ochtendgloren pas naar huis gaan ondanks de openings- en sluitingstijden van USC!
Zorg dat je er bij bent en wint!
Arjen

One Reply to “Vrijdagavond is het zover, de voorjaars-competitie van de Afdeling”

  1. Pingback: viagra online

Geef een reactie