We gaan weer van start!

Het is zover! Vanaf deze week mag er weer getafeltennist worden bij Tempo-Team!

Na al die tijd wachten hebben we ook extra goed nieuws. Naast de woensdag mogen we tijdens deze zomer ook om de week op zaterdag een balletje slaan bij Tempo Team. Dit verzacht de pijn dat de Amstelcampushal nog even gesloten blijft. Op zaterdag 11 juli, 25 juli, 8 aug, 22 aug en 5 sep zal Tempo Team van 15.00 uur tot sluit geopend zijn!

Conform de richtlijnen van de NTTB en NOC*NSF staan er 6 tafels opgesteld en is er gedacht aan de hygiëne. Om te voorkomen dat de zaal en/of kantine te vol wordt en de 1,5m afstand niet meer te handhaven is, werken we met een reserveringssysteem. Je kunt je inschrijven via deze link (later volgt een inschrijfsysteem via pingpongbaas):
Inschrijfformulier US

Wil je reserveren, maar is de zaal al vol (12 spelers per tijdslot)? Mail dan naar ustafeltennis@gmail.com. Je hebt de week daarna voorrang op een plekje.

Tevens is het voor iedereen verplicht zich aan te melden bij binnenkomst. De gegevens zullen 4 maanden worden bewaard voor een mogelijk bron- en contactonderzoek. Aanmeldformulieren zullen bij de ingang worden gelegd. 

Mochten jullie de protocollen van NOC*NSF en de NTTB nog niet gezien hebben en zijn jullie wel nieuwsgierig, dan kun je hieronder verder lezen.

Protocol verantwoord sporten NOC*NSF:
https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v6.pdf

Aanvulling tafeltennis namens de NTTB:
https://www.nttb.nl/wp-content/uploads/2020/06/20200626-Aanvullingen-voor-de-tafeltennissport-op-het-protocol-Verantwoord-sporten-van-NOC-NSF.pdf

Kom jij op 1 juli ook een balletje slaan of een drankje doen? Super gezellig! Laat even weten hoe laat je komt!

Tot snel allemaal!

Het bestuur

Geef een reactie