Zaterdag competitie zaal Tempo Team

Tempo-Team lijkt iedere keer weer het beste naar boven te halen bij ons vlaggenschip. Maar zaterdag werd er toch een ongeëvenaard collectief orgasme bereikt na de 10-0 tegen de eeuwige rivaal. Marco van Elferen schijnt zelfs al voor het slaan van de laatste bal zijn auto al gestart te hebben. En ook de Heer kon John Uyleman niet van een nederlaag van Bijbelse proporties redden. De vele aanwezige US’ers(waarvoor dank) bij deze normaal lastige uitwedstrijd gaven het eerste team vleugels. Het enige wat miste was Gerard die Martijn Weijers na drie punten al uit de wedstrijd schreeuwt. Gelukkig spelen we nog een keer thuis. Helaas iets minder over de andere teams, aangezien iedereen uit speelde. Met als hoogtepunt de strijders van team twee die keurig op tijd in Harkstede waren, om drie dagen later te horen dat het voor niks was…

Aankomende zaterdag staat onze eigen US-avond weer op het programma. Spektakel is gegarandeerd onder het genot van een huisgemaakt maaltijd door Marc Römer. Komt jullie kameraden naar de overwinning blèren!

US 1 – Disnierats 1
Op papier de tweede concurrent voor het kampioenschap, Dinsierats, liet al wat puntjes liggen. De 6-4 overwinning lijkt toch wat karig gezien het feit dat tegenstander Spaarne met twee man speelde. Dit weerhield spion Michel Laroo er niet van onze mannen vast onder de loep te nemen, onder het mom van zijn vriendin bezoeken. Of hij ervan geleerd heeft gaan we dit weekend zien.

US 2 – Assen 2
Han weet nog steeds niet tegen wie hij speelt zaterdag. Voor het gemak staat het hierboven, is dat ook opgelost. Het Gronings avontuur van het tweede bleek een expeditie die door de NTTB hardhandig uit de boeken werd gescheurd. De club, waarvan ik de naam niet meer kan opzoeken in de ttapp, heeft zich door blessures moeten terugtrekken uit de competitie waardoor de behaalde resultaten ongeldig zijn verklaard. Laten we hopen dat Jos en co. de tegenstanders uit Assen wel heel laten.

US 3 – Amsterdam 78’ 2
Team lappenmand lijkt alles redelijk op de rit te hebben. Alleen opa Duis moet verplicht zijn batje opbergen van de dokter. Berend staat ook weer lekker te meppen op de training. En gelukkig voor onze nieuwe aanwinst Willem vindt tafeltennis in de Tempo-Team zaal plaats op de begane grond. 😉

US 4 – TSTZ Haarlem 1
De broertjes Rhebergen zijn terug van hoogtestage in Macedonië en mogen gelijk aan de bak tegen het sterke TSTZ Haarlem. Handhaving lijkt het voornaamste doel dit seizoen, maar met hier en daar een paar goede uitslagen kan er zomaar naar boven gekeken worden. Daarnaast mogen de toppers uit het vierde het dit seizoen opnemen tegen een team van Tempo-Team. Hopelijk maakt deze wedstrijd ook ongekende krachten los.

US 5 – Olympia 3
Het vijfde heeft geshopt op de transfermarkt en hebben een binnenlandse transfer kunnen presenteren in de persoon van Sander Scheffer. Hij blijkt ook de enige binnen dit team die kampioen wil worden. Wellicht dat hij het vuurtje bij zijn teamgenoten nog even kan aansteken!

Tot zaterdag allemaal!
Dylan

Geef een reactie